TI Green Beeld Header Small

CVi-9

De CVi-9 is geschikt voor plaatsing in een rijtjeshuis, tussenwoning, 2-onder-1-kap en winkelruimtes.

Met de CVi 9 uitvoering leveren we een veelzijdige combinatie unit voor verwarming en warmwater. De uiterst efficiënte en duurzame 9kW unit van deze CVi levert meer dan voldoende warmte voor een ruime middenwoning of hoekwoning

2404 Ti Green Huizen Solar Modern

De CVi is geschikt voor hoge en lage temperatuurverwarming en kan worden gecombineerd met radiatoren, convectoren of vloerverwarming.

Door de snelle opwarming van onze kernvloeistof levert de CVi snel en efficiënt warmte aan de radiatoren en/of verwarming en zorgt voor een uitstekend rendement van 95% tot 98%. Daarbij wordt de benodigde temperatuur, door het inductieprincipe van onze CVi units zeer snel bereikt waardoor een directe warmteafgifte ontstaat.

De kernvloeistof in de CVi is anticorrosief en circuleert in een gesloten circuit, wat de levensduur van de CVi bevordert. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van 2 hoogwaardige, duurzame warmtewisselaars om zowel CV-zijdig als waterzijdig een optimaal resultaat te afgeven.

De kern van deze CVi vraagt 9 kW / 400v / 3 fase, waardoor een 3-fase krachtstroomaansluiting nodig is op de plaats van uw CVi.

Leidingwater voor de douche, bad of warme kraan wordt door de energiezuinige accumulator voorverwarmd tot 55 graden waardoor het energieverbruik bij het aanmaken van warmwater van 55 tot 60 graden Celsius laag blijft en er voldoende warmwater uit de kraan stroomt.

De A/9 van TI Green wordt ingezet als combiketel voor tussenwoning of hoekwoning. Voor de plaatsing van de CVi zijn er geen speciale eisen gesteld aan uw verwarmingsinstallatie of waterleiding. Deze worden eenvoudig op de unit aangesloten door middel van gestandaardiseerde koppelingen. Daarnaast is er geen aanpassing nodig binnen de CV ruimte. De CVi past negen van de tien keer op de plaats van de bestaande (gas)verwarming zonder dat er aanpassingen meten worden gedaan, behalve het afsluiten van het gas natuurlijk.

Levering van de CVi bestaat uit een wandframe voor bevestiging van de CVi, een boven-unit voor hydraulica en elektra, een onder-unit met de CV inductie unit en een passtuk. Daaronder is de accumulator voorzien welke aan de hydraulische unit wordt aangesloten.

De CVi A/9 kan direct worden gecombineerd met zonnepanelen en een zonnecollector. Bij deze laatste optie vervalt de accumulator en wordt een buffervat geplaatst voor warm water en watervoorbereiding voor de warme kraan. Dit maakt deel uit van de zonnecollector installatie.

 

Ontvangt u graag meer informatie over de CVi-9 unit?

Met een CVi van Ti-Green kiest u voor een duurzame, groene en circulaire oplossing voor verwarmen. Met een garantie tot 10 jaar. Wij kijken uit naar uw aanvraag.