Samen voor een duurzame toekomst

Sales partners gezocht

Bij Ti-Green geloven we dat de energietransitie een gezamenlijke inspanning vereist. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en toegewijde partners die met ons willen samenwerken om duurzame oplossingen te bieden voor verwarming en energiebeheer. We nodigen sales agents en installateurs uit om zich bij ons aan te sluiten en samen de weg naar een groenere toekomst te banen.

Direct omzet generen in de energietransitie?
Word sales partner

  • Wij leveren u dagelijks prospects
  • Bieden aantrekkelijke marges en groei potentie
  • Uw bedrijf hoeft ze alleen maar te closen
  • Lift mee in de snel groeiende energietransitie markt
Meer informatie
Ontwerp Zonder Titel (2)

De markt samen veroveren

Als sales partner van Ti-Green speelt u een essentiële rol in het verspreiden van onze innovatieve producten en het creëren van bewustzijn bij klanten. Neem onze producten mee in uw huidige assortiment. U krijgt de kans om de voordelen van inductieverwarming en andere duurzame oplossingen te delen en mensen te inspireren om over te stappen naar milieuvriendelijke energiebronnen.

Met onze hoogwaardige producten en uw verkoopvaardigheden kunnen we samen de markt veroveren en duurzaamheid bevorderen. 

Callcenter

Groeit u met ons mee in de energietransitie?

Wil je een verschil maken in de energietransitie? Sluit je aan bij Ti-Green en word een partner die actief bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om samen te werken aan de groei van onze gezamenlijke onderneming in de energietransitie.