2307 Geen Hybride Warmtepomp Meer Banner

Het einde van de hybride warmtepomp: Volledig elektrisch met de CV Inductie

Het einde van de hybride warmtepomp: Volledig elektrisch met de CV Inductie

Nederland staat voor een belangrijke uitdaging: het creëren van een gasloze toekomst. We moeten de transitie maken naar duurzame en milieuvriendelijke verwarming- en warmwateroplossingen. Bij Ti-Green zijn we vastbesloten om deze overgang soepel en efficiënt te laten verlopen. Daarom introduceren we met trots de CV Inductie, een innovatieve oplossing die u snel en gemakkelijk gasloos maakt.

De tijd van hybride oplossingen, waarbij we nog steeds afhankelijk zijn van gas, is voorbij. Het is tijd om volledig elektrisch te gaan. Met de CV Inductie unit van Ti-Green bieden we een volledig elektrische oplossing om uw huis te verwarmen zonder gas. Geen compromissen meer, maar een duurzaam en efficiënt verwarmingssysteem.

Snel en gemakkelijk gasloos met de CV Inductie
Een van de grootste voordelen van de CV Inductie is de eenvoudige installatie. Onze units kunnen worden geplaatst op de plek van uw huidige gasketel, zonder ingrijpende aanpassingen aan uw bestaande verwarmingssysteem. Dit betekent dat u binnen no-time kunt genieten van de voordelen van elektrisch verwarmen, zonder gedoe en grote verbouwingen.

Een stap in de richting van duurzaamheid
Met de CV Inductie unit neemt u een grote stap richting een duurzame toekomst. U vermindert uw CO2-uitstoot en draagt actief bij aan het behalen van de klimaatdoelstellingen. Bovendien kunt u profiteren van de vele voordelen van inductie verwarmen, zoals een hoog rendement, lage onderhoudskosten en een comfortabel binnenklimaat.

Combinatie met isolatie en zonnepanelen: Een winnende formule
De CV Inductie unit vormt een perfecte combinatie met isolatie en zonnepanelen. Door uw woning goed te isoleren, behoudt u de warmte beter en vermindert u het energieverlies. Daarnaast kunt u met zonnepanelen zelf groene stroom opwekken, waarmee u uw inductie verwarmingssysteem kunt voeden. Zo creëert u een duurzaam ecosysteem in uw eigen huis.

Samen op weg naar een gasloos Nederland
Maak vandaag nog de overstap naar de CV Inductie en draag bij aan een gasloos Nederland. Samen kunnen we een positieve impact maken op het milieu en de toekomst van komende generaties veiligstellen.

Neem contact met ons op en ontdek hoe de CV Inductie uw woning gasloos kan maken. Samen zetten we Nederland op weg naar een duurzame en groene toekomst.

Ontvangt u graag meer informatie over de CV inductie unit?

Met een CVi van Ti-Green kiest u voor een duurzame, groene en circulaire oplossing voor verwarmen. Met standaard een garantie van 10 jaar. Wij kijken uit naar uw aanvraag.