2306 Header News Item Overview

Nieuwe Installatiepartner in Zuid-Holland: KH-Installaties en TI-Green Bundelen Krachten

In een tijd waarin de vraag naar duurzame, betrouwbare en efficiënte verwarmingssystemen exponentieel toeneemt, zijn wij verheugd om aan te kondigen dat KH-Installaties en TI-Green een strategische samenwerking zijn aangegaan.

Deze samenwerking is opgezet met als doel om onze klanten in Zuid-Holland te voorzien van een geïntegreerde oplossing voor duurzaam verwarmen met behulp van inductietechnologie.

De urgentie voor duurzame oplossingen in de verwarmingsindustrie is nog nooit zo duidelijk geweest. Met de toenemende aandacht voor milieu-impact en de noodzaak om te voldoen aan de op handen zijnde klimaatdoelstellingen, zien KH-Installaties en TI-Green een grote kans om een verschil te maken. Door onze krachten te bundelen, kunnen we de expertise van KH-Installaties in installatietechnieken combineren met de innovatieve inductieverwarmingstechnologie van TI-Green.

Deze samenwerking is gebaseerd op het principe van het creëren van win-win situaties, met de eindklant altijd in het middelpunt van onze aandacht. Door onze krachten te bundelen, zorgen we voor een soepele installatie en naadloze integratie van de TI-Green inductie-units in de huizen van onze klanten, waardoor we een aanzienlijke bijdrage leveren aan een groenere toekomst.

Het is niet alleen de consument die van deze samenwerking profiteert; ook installateurs zullen merken dat het werken met onze systemen hen een voorsprong geeft in de markt. Door de opleiding en ondersteuning die vanuit TI-Green wordt aangeboden, worden de installateurs van KH-Installaties experts in het implementeren van de toekomst van verwarming.

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt en kijken ernaar uit om te zien hoe onze gecombineerde inspanningen de verwachtingen van onze klanten zullen overtreffen. Met KH-Installaties aan onze zijde zijn we goed gepositioneerd om de uitdagingen van vandaag aan te gaan en bij te dragen aan een duurzamer morgen.

Welkom in de toekomst van verwarming. Welkom bij de nieuwe standaard in duurzaam wonen.

Ontvangt u graag meer informatie over de CV inductie unit?

Met een CVi van Ti-Green kiest u voor een duurzame, groene en circulaire oplossing voor verwarmen. Met standaard een garantie van 10 jaar. Wij kijken uit naar uw aanvraag.