TI Green Beeld Header Small 3

Waarom kiezen voor een CV-inductie unit in plaats van een elektrische ketel?

Bij het kiezen van een verwarmingssysteem voor uw woning of bedrijf zijn er verschillende opties om te overwegen. Een van de meest innovatieve en efficiënte oplossingen op de markt is de CV-inductie unit van Ti-Green. In vergelijking met een elektrische ketel biedt de CV-inductie unit aanzienlijke voordelen, waaronder een lager stroomverbruik, slim gebruik van restwarmte, een langere levensduur, minder onderhoud en de mogelijkheid om verwarming en warm tapwater te combineren. Bovendien kan het gebruik van een CV-inductie unit resulteren in kosteneffectieve installatie, omdat het meestal mogelijk is om op een 3x25 ampère netzekering te blijven, in tegenstelling tot de vereiste van een 3x35 ampère netzekering bij een elektrische ketel.

Lager stroomverbruik dankzij inductiekracht:
Een van de belangrijkste voordelen van de CV-inductie unit is het aanzienlijk lagere stroomverbruik in vergelijking met een elektrische ketel. Door het gebruik van inductietechnologie wordt de warmte op een efficiënte en snelle manier gegenereerd, waardoor het stroomverbruik met maar liefst 30% kan worden verminderd. Deze krachtige en efficiënte verwarmingsmethode draagt niet alleen bij aan kostenbesparing, maar ook aan een lagere CO2-uitstoot, waardoor u bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Slim gebruik van restwarmte en regeltechniek:
Een ander voordeel van de CV-inductie unit is het slimme gebruik van restwarmte en geavanceerde regeltechniek. De unit is ontworpen om de warmte optimaal te benutten en te verdelen naar de juiste ruimtes. Dit zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte verwarming in uw hele huis of bedrijfspand. Bovendien maakt de geavanceerde regeltechniek het mogelijk om de temperatuur nauwkeurig te regelen en te optimaliseren, wat resulteert in meer comfort en lagere energiekosten.

Langere levensduur en minder onderhoud:
Een ander belangrijk aspect waarin de CV-inductie unit zich onderscheidt, is de langere levensduur en het verminderde onderhoud in vergelijking met een elektrische ketel. De unit is ontworpen met hoogwaardige materialen en technologieën die een lange levensduur garanderen. Bovendien vereist het systeem minder onderhoud, waardoor u tijd en geld bespaart op lange termijn.

Combiverwarming en installatiegemak:
De CV-inductie unit van Ti-Green biedt een handige combinatie van verwarming en warm tapwater, waardoor u niet langer twee afzonderlijke systemen nodig heeft. Dit resulteert niet alleen in energiebesparing, maar ook in een vereenvoudigde installatie.

Conclusie:
Als u op zoek bent naar een energiezuinige, efficiënte en kosteneffectieve verwarmingsoplossing, is de CV-inductie unit van Ti-Green de ideale keuze. Met een lager stroomverbruik, slim gebruik van restwarmte, geavanceerde regeltechniek, langere levensduur, minder onderhoud en de mogelijkheid om verwarming en warm tapwater te combineren, biedt dit systeem talloze voordelen. Bovendien is de installatie vaak mogelijk op een 3x25 ampère netzekering, waardoor u bespaart op installatiekosten. Kies voor duurzaamheid, efficiëntie en comfort met de CV-inductie unit van Ti-Green B.V.